Waarom Budgetlight.nl

Philips Infrarood

Filter op:
Wattage
100,0 W 150,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E27 (2)
Graden
  1. 95 (1)
  2. 121 (1)
Dimbaar
  1. Ja (2)

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Philips Infrarood

De Philips Infraroodlampen zijn ontworpen speciaal voor gebruik ter behandeling van sportblessures en spieraandoeningen. De lampen kunnen helpen bij de verlichting van spierpijn door het bieden van warmtebehandeling en bij het behandelen van reumatische aandoeningen. Een percentage van maar liefst 90% van de energie die de lamp uitstraalt wordt uitgestraald als infrarode warmte.

De lampen hebben een goede balans tussen de warmteopbrengst en levensduur. Omdat de lampen rood van kleur zijn wordt de kans op verblinding door het licht beperkt.

Doordat de lamp de vorm heeft van een reflector kan deze de warmte geconcentreerd uitstralen waar nodig. De geconcentreerde warmte in de bundel wordt veroorzaakt door PAR38, deze heeft namelijk een ronde en kleine gloeispiraal en een 100% interne reflector met aluminium coating. Dit laatste houdt in dat 100% van de uitgestraalde warmte via de voorzijde van de lamp uittreedt.

De infraroodlampen bieden comfort, bevorderen herstel en vermindert spierpijn en aandoeningen. Voorbeelden van deze aandoeningen zijn spit, zenuwpijn, reuma en verkoudheid.