Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

 

Goedkope groothandel in LED panelenDe budget groothandel in LED panelen

Wil jij grote partijen LED panelen kopen? Budgetlight is een gedegen groothandel op het gebied van duurzame LED verlichting. Wij leveren LED panelen van hoge kwaliteit voor een lage prijs. Budgetprijzen gegarandeerd!

De voordelen van Budgetlight 

Onze merken LED panelen

Budgetlight is het vertrouwde adres voor de aanschaf van LED panelen van kwalitatieve merken. Wij zijn de groothandel in LED panelen van de volgende drie topmerken:

Kies jouw formaat LED panelen

Meten is weten! Vervang zonder aarzeling jouw oude verlichting door LED panelen in een van deze populaire afmetingen:Staffelkorting


Grotere aantalen afnemen? Wie groots inkoopt krijgt bij Budgetlight automatisch korting! Wij passen bij een afname in tienvoud een automatische staffelkorting toe. Bij de aankoop van 10 identieke producten ontvang je geheel automatisch 2% korting. Bij 20 stuks krijg je van ons 3% korting. Zo zijn wij de voordeligste groothandel in kwalitatieve LED verlichting.

Kortingspercentage Aantal stuks
2% korting per : 10 stuks
3% korting per : 20 stuks
Gratis offerte aanvragen?


Wil je een zakelijke bestelling plaatsen? Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren je graag!
Aan de hand van jouw wensen maken we geheel gratis een offerte op maat. Neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers van Budgetlight:
Budgetlight Groothandel In Led Verlichting Medewerker