Waarom Budgetlight.nl

Osram Decopin - (G9)

Filter op:
Wattage
40,0 W 41,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. G9 (1)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (1)
Graden
  1. 40 (1)
Dimbaar
  1. Ja (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram Decopin

De Osram Decopin lampen hebben dankzij een unieke technologie een robuust design en hebben bovendien zeer compacte afmetingen, hierdoor lenen de lampen zich uitstekend voor toepassingen in revolutionaire designarmaturen! De lampen leveren een subliem accentlicht en zijn uitgerust met een aluminium reflector dat het licht optimaal reflecteert, bovendien mogen de lampen in open armaturen worden geplaatst.

Alle lampen uit de Osram Decopin serie zijn uitgerust met een Uv-filter. Deze filter zorgt ervoor dat verlichte objecten beschermd worden tegen verkleuringen en warmte en dat de objecten minder snel bederven. De gemiddelde levensduur van de lampen bedraagt 2.000 branduren en de Osram Decopin lampen kunnen volledig gedimd worden. De kleurweergave-index van de lampen is uitstekend en de halogeenlampen hebben een kleurtemperatuur van 2.700 K (Warm Wit).

Ter sfeer-, spiegel-, werkplaats-, accent- en algemene verlichting doen de Osram Decopin lampen uitstekend dienst, ook kunnen de lampen prima worden gebruikt wanneer er meer licht nodig is tijdens het lezen.