Waarom Budgetlight.nl

Osram Decostar 35 Titan

Filter op:
Wattage
20,0 W 35,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. GU4 (4)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (4)
Graden
  1. 10 (2)
  2. 36 (2)
Dimbaar
  1. Ja (4)

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram Decostar 35 Titan

De Osram Decostar 35 Titan lampen zorgen niet alleen voor een mooi accentlicht maar schijnen ook nog eens een blauw licht uit aan de achterzijde van de reflector. De gemiddelde levensduur bedraagt 4.000 branduren en de kleurweergave-index is meer dan uitstekend. Verder zijn de halogeenlampen geschikt voor gebruik in open armaturen en door de speciale reflector neemt de warmte in de lichtstraal af naar een derde deel van de oorspronkelijke temperatuur. Bovendien kunnen de Osram Decostar 35 Titan lampen volledig gedimd worden en hebben ze een heldere afscherming.

Alle lampen uit de Osram Decostar 35 Titan serie zijn uitgerust met een Uv-filter. Dit filter zorgt ervoor dat objecten rondom de lampen niet zullen gaan verkleuren ten gevolge van de lampen en beschermd de voorwerpen bovendien tegen warmte. Ook zal er door het Uv-filter minder snel bederf optreden bij producten verlicht door de Osram Decostar 35 Titan lampen.

Toepassingen voor de Osram Decostar 35 Titan lampen zijn te vinden in restaurants, kantoren, hotels, winkels en andere openbare gebouwen waar de lampen met name dienst doen ter algemene verlichting.