Waarom Budgetlight.nl

Osram Decostar 35

Filter op:
Wattage
10,0 W 35,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. GU4 (4)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (4)
Graden
  1. 10 (1)
  2. 36 (3)
Dimbaar
  1. Ja (4)

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram Decostar 35

De Osram Decostar 35 lampen geven amper warmte af, dit komt doordat alle lampen uit de serie zijn uitgerust met een speciale reflector die ervoor zorgt dat de warmte in de lichtstraal afneemt naar een derde deel van zijn oorspronkelijke temperatuur. Het accentlicht van uitmuntende kwaliteit kan volledig gedimd worden en de Osram Decostar 35 lampen bevatten uiteraard geen enkele spoor van kwik. De gemiddelde levensduur van de Osram Decostar 35 lampen bedraagt 2.000 branduren en de Osram Decostar 35 lampen mogen geplaatst worden in open armaturen.

De gehele Osram Decostar 35 lampenserie is uitgerust met een Uv-filter wat ervoor zorgt dat objecten rondom beschermd zijn tegen verkleuringen veroorzaakt door de halogeenlampen. Bovendien worden de nabije voorwerpen beschermd tegen de warmte van de Osram Decostar 35 lampen en zullen producten minder snel bederven als gevolg van de lampen.

De Decostar 35 lampen zijn geschikt voor gebruik als schijnwerpers en worden vaak gebruikt ter verlichting van spiegels, ingangen, keukens en werkplaatsen. Daarnaast doen de halogeenlampen ook prima dienst ter algemene verlichting.