Waarom Budgetlight.nl

Osram Decostar 51 Cool Blue

Filter op:
Wattage
50,0 W 51,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. GU5.3 (1)
Kleurtemperatuur
  1. 4000 (1)
Graden
  1. 36 (1)
Dimbaar
  1. Ja (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Decostar 51 Cool Blue

De Osram Decostar 51 Cool Blue lampen geven een mooi accentlicht en mogen in open armaturen worden geplaatst. De speciale reflector zorgt ervoor dat de warmte die de lamp afgeeft maar liefst afneemt tot een derde van de oorspronkelijke temperatuur en de lampen kunnen volledig gedimd worden. Een ander bijkomend voordeel van de reflector betreft de kleurechtheid die gedurende de gehele lamplevensduur gelijk blijft.

Elke lamp uit de Osram Decostar 51 Cool Blue serie is uitgerust met een Uv-filter. Dit filter zorgt er niet alleen voor dat objecten in de buurt van de lamp beschermd zijn tegen verkleuringen ten gevolge van de lamp maar ook nog eens tegen de warmte die de lampen afgeven. Bovendien zullen producten geplaatst in de buurt van de Osram Decostar 51 Cool Blue lampen niet eerder bederven dankzij het Uv-filter.

De kleurweergave-index van de lampen is uitstekend en de gemiddelde levensduur van de Osram Decostar 51 Cool Blue lampen bedraagt 4.000 branduren. Door de relatief lange levensduur hoeven de lampen niet vaak vervangen te worden en dit is zowel gunstig voor het milieu als uw portemonnee; er is sprake van minder lampafval en er hoeven minder vaak onderhouds- en vervangingskosten betaald te worden.

De Decostar 51 Cool Blue lampen worden regelmatig toegepast in etalages van winkels die bijvoorbeeld glaswerk of juwelen verkopen.