Waarom Budgetlight.nl

Osram Decostar 51

Filter op:
Wattage
50,0 W 51,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. GU5.3 (1)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (1)
Graden
  1. 10 (1)
Dimbaar
  1. Ja (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Budgetlight streeft er altijd naar de laagste prijzen en de beste service te bieden. Heeft u vragen of opmerkingen over uw bestelling of lampkeuze? U kunt contact met ons opnemen via 0543-534822 of info@budgetlight.nl. Wij zijn u graag van dienst!

Osram Decostar 51

De Osram Decostar 51 lampen kunnen allemaal gedimd worden en zijn zeer geschikt ter accentverlichting. Doordat de lampen gedimd kunnen worden is het bovendien mogelijk altijd precies de gewenste lichtsfeer te creëren. De halogeenlampen stralen maar weinig warmte uit doordat de koudlichtreflector ervoor zorgt dat de warmte in de lichtstraal naar ongeveer een derde afneemt!

Specificaties

Alle lampen binnen de Osram Decostar 51 serie zijn uitgerust met een GU5.3 lampvoet, hebben een uitstekende kleurweergave-index (Ra=100) en hebben een gemiddelde levensduur van 2000 of 3000 branduren. De totale lamplengte bedraagt 46 millimeter. Bovendien beschikt elke lamp over een Uv-filter en vanzelfsprekend zijn de Osram Decostar 51 lampen geheel vrij van kwik. De halogeenlampen hebben geen voorglas.

Toepassingen

De Osram Decostar 51 lampen kennen vele toepassingen en dienen vaak ter algemene verlichting. Zo zijn de lampen geschikt ter verlichting van spiegels, werkplaatsen en keukens. Ook worden de halogeenlampen regelmatig toegepast in restaurants, bistro’s, winkels en hotels.