Waarom Budgetlight.nl

Osram Decostar 51s Standard

Filter op:
Wattage
20,0 W 50,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. GU5.3 (4)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (4)
Graden
  1. 36 (3)
Dimbaar
  1. Ja (4)

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram Decostar 51s Standard

De Osram Decostar 51s Standard lampen geven bijna geen warmte af, dit komt doordat alle lampen uit de serie zijn uitgerust met een speciale reflector die ervoor zorgt dat de warmte in de lichtstraal afneemt naar een derde van zijn oorspronkelijke temperatuur. Het accentlicht van uitstekende kwaliteit kan volledig gedimd worden en de Osram Decostar 51s Standard lampen bevatten uiteraard geen enkele spoor van kwik. De gemiddelde levensduur van de Osram Decostar 51s Standard lampen bedraagt 2.000 branduren.

De gehele Osram Decostar 51s Standard lampenserie is uitgerust met een Uv-filter. Dit filter zorgt ervoor dat objecten rondom beschermd zijn tegen verkleuringen veroorzaakt door de halogeenlampen. Bovendien worden de nabije voorwerpen beschermd tegen de warmte van de lampen en zullen producten minder snel bederven als gevolg van de lampen.

De Decostar 51s Standard lampen zijn geschikt voor gebruik als schijnwerpers en worden vaak gebruikt ter verlichting van spiegels, ingangen, keukens en werkplaatsen. Daarnaast doen de halogeenlampen ook prima dienst ter algemene verlichting. De Osram Decostar 51s Standard lampen mogen geplaatst worden in open armaturen.