Waarom Budgetlight.nl

Osram Halogen Eco Pro Classic A

Er is geen product gevonden

Osram Halogen Eco Pro Classic A

Bij de Osram Halogen Eco Pro Classic A lampen ervaart men dezelfde fijne lichtkwaliteit als men bij een gloeilamp doet maar verbruiken veel minder energie, de lampen zijn hiermee prima vervangers voor rechtstreekse vervanging van standaard gloeilampen.

Bovendien geven de lampen direct maximaal licht en is er geen sprake van enige opstarttijd. De Osram Halogen Eco Pro Classic A bevatten vanzelfsprekend geen kwik en zijn uitgerust met een Uv-filter. De filter zorgt ervoor dat de verlichte objecten beschermd worden en bovendien minder snel zullen gaan verkleuren. De lampen kunnen ook nog eens volledig gedimd worden, hebben een gemiddelde levensduur van 2.000 branduren en beschikken over een uitstekende kleurweergave! Doordat elke lamp is uitgerust met een E27-lampfitting zijn de lampen makkelijk en snel te installeren en aan het einde van de levensduur weer te vervangen.

Toepassingen voor de halogeenlampen zijn te vinden in bijvoorbeeld hotels en restaurants, de lampen doen uitstekend dienst ter sfeerverlichting, algemene verlichting en ter verlichting van entrees.