Waarom Budgetlight.nl

Osram Halogen Eco Pro Classic R50

Filter op:
Wattage
20,0 W 30,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E14 (1)
  2. E27 (1)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (2)
Graden
  1. 30 (2)
Dimbaar
  1. Ja (2)

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram Halogen Eco Pro Classic R50

De Osram Halogen Eco Pro Classic R50 lampen beschikken over dezelfde prettige lichtkwaliteit als gloeilampen maar verbruiken stukken minder energie; de heldere halogeenlampen kunnen ten opzichte van gloeilampen een energiebesparing tot wel 30% leveren. Hierdoor lenen de Halogen Eco Pro Classic R50 lampen zich als uitstekende vervangers van standaard gloeilampen. Het is overigens zeer gemakkelijk de lampen te installeren of te vervangen door de E14 lampvoet.

De halogeenreflectorlampen beschikken over een gemiddelde levensduur van 2.000 branduren, kunnen volledig gedimd worden en beschikken over een meer dan uitstekende kleurweergave-index. Bovendien starten de lampen onmiddellijk op en is er dus geen sprake van enige opwarmtijd. Vanzelfsprekend bevatten de Halogen Eco Pro Classic R50 lampen geen enkele spoor van kwik. Om verkleuringen van verlichte voorwerpen te voorkomen is er ter bescherming van deze voorwerpen een Uv-filter toegevoegd aan de Halogen Eco Pro Classic R50 lampen.

Toepassingen voor de Halogen Eco Pro Classic R50 lampen zijn te vinden in hotels en restaurants, de lampen dienen zich uitstekend ter sfeer-, ingangs-, accent- en als algemene verlichting.