Waarom Budgetlight.nl

Osram Halopar 30

Filter op:
Wattage
75,0 W 76,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E27 (1)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (1)
Graden
  1. 30 (1)
Dimbaar
  1. Ja (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram Halopar 30

De Osram Halopar 30 lampen leveren een mooi superieur accentlicht met sprankelende effecten doormiddel van de reflector volledig gemaakt van glas. De lampen kunnen volledig gedimd worden!

Alle lampen uit de Osram Halopar 30 serie zijn uitgerust met een Uv-filter. Deze filter zorgt ervoor dat de verlichte objecten worden beschermd tegen verkleuringen en warmte en dat de objecten minder snel zullen gaan bederven.

De Osram Halopar 30 lampen mogen in open armaturen worden geplaatst! De gemiddelde levensduur bedraagt 2.000 branduren en de kleurweergave-index is meer dan uitstekend. Uiteraard bevatten de Halopar 30 lampen geen enkel spoor van kwik. De lampen geven onmiddellijk 100% licht, er is dus geen sprake van enige opwarmtijd na het inschakelen.

Toepassingen voor de Halopar 30 lampen zijn te vinden in hotels, werkplaatsen, keukens, winkels en bijvoorbeeld restaurants waar de lampen vooral dienst doen ter algemene verlichting. Verder doen de lampen prima dienst ter accent-, object- en eettafelverlichting.