Waarom Budgetlight.nl

Osram Halopin - (G9)

In ons assortiment vindt u binnen deze categorie Osram Halopin lichtbronnen. Deze lampen hebben kleine afmetingen waardoor deze geschikt zijn voor gebruik in een revolutionaire designarmatuur.

De Osram Halopin Eco wordt vaak toegepast als sfeer-, accent-, spiegel-, eettafel- en algemene verlichting. Daarnaast wordt de Osram Halopin Eco vaak gebruikt wanneer er licht nodig is bij het lezen en in werkplaatsen.

De Osram Halopin lampen beschikken over een UV-filter wat ervoor zorgt dat de verlichte objecten beschermt worden tegen warmte en verkleuring. Daarnaast is de kleurweergave-index uitstekend en de gemiddelde levensduur van de lamp is 2.000 branduren.

De Osram Halopin Eco lampen hebben een mooi en robuust design door de unieke technologie, bovendien hebben de lampen zeer kleine afmetingen. Bovenstaande maakt de lampen bijzonder geschikt voor gebruik in revolutionaire designarmatuur! De Halopin Eco lampen mogen in open armaturen worden geplaatst en behoren tot sublieme ECO-accentverlichting.
Filter op:
Wattage
20,0 W 60,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. G9 (6)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (4)
Dimbaar
  1. Ja (6)

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina