Waarom Budgetlight.nl

Osram Halospot 111 Eco

Filter op:
Wattage
35,0 W 60,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. G53 (8)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (8)
Graden
  1. 6 (3)
  2. 24 (3)
  3. 40 (2)
Dimbaar
  1. Ja (8)

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram Halospot 111 Eco

De Osram Halospot 111 Eco lampen zorgen voor opvallend lagere CO2 emissies en vallen onder de sublieme Eco-accentverlichting! Bovendien bespaart men tot wel 30% aan energie wanneer men de Osram Halospot 111 Eco lampen gebruikt in plaats van gloeilampen. Naast de uitstekende kleurweergave-index kunnen de halogeenlampen ook nog eens volledig gedimd worden en zorgt de reflector voor optimale verlichting van de voorwerpen.

Alle lampen uit de Osram Halospot 111 Eco serie bevatten een Uv-filter, deze zorgt ervoor dat voorwerpen rondom de lampen minder snel zullen verkleuren en beschermd zijn tegen warmte ontstaan als gevolg van de lampen. Bovendien worden producten beschermd tegen sneller bederven als gevolg van de lampen.

De lampen mogen geplaatst worden in open armaturen en het installeren van de Osram Halospot 111 Eco lampen gaat zeer gemakkelijk door de speciale fitting. Deze fitting verkleint bovendien de kans op verblinding door de halogeenlampen. De gemiddelde levensduur van de Osram Halospot 111 Eco lampen bedraagt 4.000 branduren en de lampen bevatten vanzelfsprekend geen kwik.

Toepassingen voor de Osram Halospot 111 Eco lampen zijn te vinden in kantoren, winkels, hotels, openbare gebouwen en restaurants waar de lampen met name dienst doen ter ingangsverlichting of algemene verlichting.