Waarom Budgetlight.nl

Osram Halospot 111

Filter op:
Wattage
35,0 W 100,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. G53 (13)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (13)
Graden
  1. 4 (3)
  2. 6 (3)
  3. 24 (4)
  4. 40 (3)
Dimbaar
  1. Ja (13)

13 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

13 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram Halospot 111

De Osram Halospot 111 lampen kunnen volledig gedimd worden en hebben een uitstekende kleurweergave-index. Het sublieme accentlicht dat de lampen uitstralen wordt superieur verdeeld door de brander met speciale gloeidraad. Bovendien mogen de lampen geplaatst worden in open armaturen en bevatten de halogeenlampen uiteraard geen kwik.

Alle lampen uit de Osram Halospot 111 serie beschikken over een Uv-filter, deze zorgt ervoor dat verlichte producten minder snel bederven ten gevolge van de lampen en zorgt er bovendien voor dat voorwerpen rondom de lampen beschermd zijn tegen warmte en verkleuringen.

De halogeenlampen hebben een uitstekende kleurweergave-index en een gemiddelde levensduur van 3.000 branduren. Door de relatief lange levensduur hoeven de halogeenlampen niet vaak vervangen te worden en dit scheelt niet alleen in de onderhouds- en vervangingskosten maar ook in lampafval. Het is zeer gemakkelijk de Osram Halospot 111 lampen te installeren door de speciale fitting, deze zorgt er bovendien voor dat de kans op verblinding verkleind wordt.

Toepassingen voor de lampen zijn te vinden in kantoren, restaurants, winkels en andere openbare gebouwen waar de Osram Halospot 111 lampen met name dienst doen ter verlichting van ingangen en ter algemene verlichting.