Waarom Budgetlight.nl

Osram Halospot 48

Filter op:
Wattage
20,0 W 21,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. GY4 (1)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (1)
Graden
  1. 8 (1)
Dimbaar
  1. Ja (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram Halospot 48

De Osram Halospot 48 lampen verdelen het sublieme accentlicht zeer goed door de speciale reflector in elke lamp en kunnen gedimd worden. De kleurweergave-index is uitstekend en de halogeenlampen bevatten vanzelfsprekend geen spoor van kwik. De Osram Halospot 48 lampen zijn bovendien goedgekeurd voor gebruik in open armaturen!

Om ervoor te zorgen dat de voorwerpen rondom de lampen niet zullen gaan verkleuren is elke lamp uit de Osram Halospot 48 serie uitgerust met een Uv-filter. Deze filter zorgt er bovendien voor dat de objecten beschermd zijn tegen de warmte ontstaan ten gevolge van de halogeenlampen en dat producten niet sneller zullen gaan bederven door gebruik van de Osram Halospot 48 lampen.

Alle lampen uit de serie kunnen verder snel en gemakkelijk geïnstalleerd worden door de speciale fitting, bijkomend voordeel van deze fitting is de verkleinde kans op verblinding door de Osram Halospot 48 lampen. De stralingshoek bedraagt 8°.

Toepassingen voor de Osram Halospot 48 lampen zijn te vinden in kantoren, restaurants, hotels en bijvoorbeeld winkels waar de halogeenlampen met name dienst doen ter algemene verlichting.