Waarom Budgetlight.nl

Osram Halostar Eco

Filter op:
Wattage
7,0 W 60,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. G4 (2)
  2. GY6.35 (4)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (3)
  2. 3000 (3)
Dimbaar
  1. Ja (6)

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram Halostar Eco

De Osram Halostar Eco lampen leveren een bijzonder mooi ECO-accentlicht en hebben, in vergelijking met standaardlampen, een hoge verlichtingsefficiëntie. De afmetingen van de lampen zijn zeer klein waardoor de lampen in nieuwe designarmaturen kunnen worden geplaatst, bovendien zijn de Halostar Eco lampen geschikt voor gebruik in open armaturen.

Alle Halostar Eco lampen bevatten een Uv-filter. Deze filter zorgt ervoor dat de verlichte objecten beschermd worden tegen verkleuringen en warmte, bovendien bederven de verlichte objecten minder snel.

De Osram Halostar Eco lampen bevatten geen kwik, beschikken over een meer dan uitstekende kleurweergave-index en kunnen volledig gedimd worden. De gemiddelde levensduur van de lampen bedraagt 4.000 branduren, dit betekent dat de lampen niet vaak vervangen hoeven te worden en men minder onderhouds- en vervangingskosten hoeft te betalen. Door de lampvoet zijn de Osram Halostar Eco lampen gemakkelijk te installeren en aan het einde van de levensduur weer te vervangen.

Toepassingen voor de Osram Halostar Eco lampen zijn te vinden in winkels, hotels, kantoren, restaurants en openbare gebouwen. De halogeenlampen doen uitstekend dienst ter ingangs-, keuken-, lees- en algemene verlichting.