Waarom Budgetlight.nl

Osram Halostar Standaard

Filter op:
Wattage
10,0 W 50,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. G4 (2)
  2. GY6.35 (2)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (2)
  2. 3000 (2)
Dimbaar
  1. Ja (4)

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Halostar Standaard

De Osram Halostar Standaard lampen stralen een mooi accentlicht uit, hebben een uitstekende kleurweergave-index en kunnen volledig gedimd worden. De lampen zijn geschikt voor gebruik in nieuwe designarmaturen door de zeer compacte afmetingen van de lampen en bevatten uiteraard geen enkele spoor van kwik. Ook zijn de lampen geschikt voor gebruik in open armaturen! De gemiddelde levensduur van de Osram Halostar Standaard lampen bedraagt 2.000 branduren.

Alle lampen uit de Osram Halostar Standaard serie zijn uitgerust met een Uv-filter. Dit filter zorgt ervoor dat de objecten rondom de lampen beschermd zijn tegen warmte en mogelijke verkleuringen als gevolg van de lampen en zorgt er bovendien voor dat er minder snel bederf optreedt van de verlichte voorwerpen.

De Osram Halostar Standaard lampen doen uitstekend dienst ter verlichting van spiegels, ingangen en bijvoorbeeld keukens maar zijn ook zeer geschikt voor gebruik tijdens het lezen en ter algemene verlichting. Toepassingen voor de halogeenlampen zijn te vinden in hotels, winkels, kantoren, restaurants en andere openbare gebouwen.