Waarom Budgetlight.nl

Osram Halostar Starlite

Filter op:
Wattage
5,0 W 90,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. G4 (4)
  2. GY6.35 (5)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (5)
  2. 3000 (4)
Dimbaar
  1. Ja (9)

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram Halostar Starlite

De Osram Halostar Starlite lampen zijn geschikt voor gebruik in nieuwe designarmaturen door de ontzettend compacte afmetingen van de lamp en mogen bovendien in open armaturen worden geplaatst. Het sublieme accentlicht met uitstekende kleurweergave-index wordt optimaal gericht uitgestraald, dit komt door de speciale gloeidraad in de halogeenlampen. Bovendien kunnen de Osram Halostar Starlite lampen volledig gedimd worden!

Alle lampen uit de Osram Halostar Starlite serie zijn uitgerust met een Uv-filter. De filter zorgt ervoor dat de verlichte objecten beschermd zijn tegen warmte en mogelijke verkleuringen, bovendien bederven de verlichte objecten minder snel.

De Osram Halostar Starlite lampen bevatten uiteraard geen enkele spoor van kwik en de pinnen van de lampen zijn bestand tegen corrosie. De gemiddelde levensduur van de lampen bedraagt 4.000 branduren, door de lange levensduur van de lampen hoeven deze amper vervangen te worden en dit scheelt niet alleen in het afval maar ook in de onderhouds- en vervangingskosten.

Toepassingen voor de halogeenlampen zijn te vinden in hotels, restaurants, kantoren en bijvoorbeeld winkels waar de lampen dienst doen ter accent-, lees-, ingangs- of algemene verlichting. Ook zijn de Osram Halostar Starlite lampen geschikt voor verlichting van tuinen.