Waarom Budgetlight.nl

Philips EcoClassic Gedraaide Kaars - E14

Filter op:
Wattage
28,0 W 42,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E14 (2)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (2)
Dimbaar
  1. Ja (2)

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vragen of opmerkingen over uw bestelling? Het leveren van een goede service is voor Budgetlight zeer belangrijk. U kunt ons altijd bereiken via de mail: info@budgetlight. Daarnaast zijn wij vanzelfsprekend doordeweeks tussen 08:30 en 17:30 te bereiken via 0543-534822.

Philips EcoClassic Gedraaide Kaars

Vernieuwd klassiek

De Philips EcoClassic Gedraaide Kaars lampen zorgen voor een verbeterd energierendement in combinatie met dezelfde decoratieve en klassieke lampvorm die u gewend bent! Het licht van de halogeenlampen is helder en zorgt voor een mooi effect.

Kenmerken

Alle lampen binnen de serie hebben een E14 lampvoet en kunnen volledig gedimd worden waardoor het zeer gemakkelijk is de juiste lichtsfeer te creëren. De brandstand van de Philips EcoClassic Gedraaide Kaars lampen is universeel en bovendien hebben de halogeenlampen geen opstarttijd! Dit betekent dat de lampen na inschakeling onmiddellijk zullen branden.

De gemiddelde levensduur van de halogeenlampen is twee keer zo lang ten opzicht van conventionele lampen, namelijk 2000 branduren. Omdat het om netspanningslampen gaat hoeven de Philips EcoClassic Gedraaide Kaars lampen niet te worden gebruikt in combinatie met een transformator.

Toepassingen

De Philips EcoClassic Gedraaide Kaars lampen dienen ter vervanging van klassieke lampen in standaard armaturen waar de lampen dienst doen ter accent- of algemene verlichting. De halogeenlampen worden vaak gebruikt in hotels, bistro’s, restaurants, kantoorpanden en woningen.