Waarom Budgetlight.nl

Philips EcoClassic T32 - E14 / E27

Filter op:
Wattage
18,0 W 105,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E14 (1)
  2. E27 (2)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (3)
Dimbaar
  1. Ja (3)

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Heeft u vragen over de juiste lampkeuze, retourneren of uw bestelling? Neem dan gerust contact op met Budgetlight via 0543-534822 of info@budgetlight.nl. Budgetlight is zeer gericht op service en is u graag van dienst!

Philips EcoClassic T32

Verbeterd energierendement

De Philips EcoClassic T32 lampen zijn eigenlijk vernieuwde klassiekers: de lampen hebben dezelfde afmetingen die u gewend bent maar met een verbeterd energierendement. Het licht is van ongekende kwaliteit, helder en zorgt voor een aangename sfeer. De sfeer die de gloeilampen creëren kan naar wens worden aangepast doordat de lampen volledig te dimmen zijn. Bovendien is de kleurweergave-index van de lampen bijzonder goed (Ra=100).

Kenmerken

Alle lampen binnen de EcoClassic T32 serie hebben een E27 of E14 lampvoet en een gemiddelde levensduur van 2000 branduren. Doordat het gemiddeld aantal branduren is verlengd worden de vervangingskosten van de gloeilampen teruggebracht. De brandstand van de lampen is universeel en de lampen starten na inschakeling onmiddellijk op! Dit betekent dat de Philips EcoClassic T32 verlichting geschikt is voor plaatsen waar men direct licht wilt hebben en niet wilt wachten op enige opstarttijd. Omdat het om netspanningslampen gaat hoeven de lampen niet gebruikt te worden in combinatie meteen transformator.

Toepassingen

De Philips EcoClassic T32 lampen zijn uitermate geschikt voor gebruik in compacte plafond- of wandarmaturen waar ze dienst doen ter algemene of accentverlichting. De verlichting wordt regelmatig toegepast in hotels, bistro’s, restaurants en kantoren. Ook zijn de EcoClassic T32 lampen geschikt voor gebruik in woningen.