Waarom Budgetlight.nl

Classic Eco A55

Filter op:
Wattage
18,0 W 70,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E27 (9)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (9)
Dimbaar
  1. Ja (9)

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Budgetlight is een zeer op service gerichte onderneming die niet in problemen maar in oplossingen denkt. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over uw mogelijke online aankoop, bestelling, retourregeling of de webshop zijn wij u vanzelfsprekend graag van dienst. U kunt altijd gemakkelijk contact met ons opnemen via de mail (info@budgetlight.nl) en wij zijn doordeweeks direct bereikbaar tussen 8:30 en 17:30 via 0543-534822.

Sylvania Classic Eco A55

De Sylvania Classic Eco A55 lampen dienen ter één op één vervanging van A55 gloeilampen en hebben dan ook de standaardvorm van gloeilampen. De halogeenlampen zorgen voor minder warmteontwikkeling dan gloeilampen.

Het licht van de Sylvania Classic Eco is sprankelend en geeft kleuren uitstekend weer(CRI=100). Daarnaast kan het licht geheel naar wens gedimd worden voor het creëren van de juiste lichtsfeer!

Gemiddeld bedraagt de gemiddelde lamplevensduur 2.000 branduren, dubbel zo lang als de gemiddelde levensduur van lampen. Door de zeer lange levensduur hoeven de Sylvania Classic Eco A55 lampen niet regelmatig vervangen te worden. Hierdoor hoeven er niet alleen minder vaak onderhouds- en vervangingskosten betaald te worden maar ontstaat er vanzelfsprekend ook minder vaak lampafval. Daarnaast zijn de lampen zeer geschikt ter gebruik op moeilijk bereikbare plaatsen en op plekken waar vervanging tot veel vervelend oponthoud zorgt.

De lampen zijn voornamelijk voor huishoudelijke of commerciële toepassingen bedoeld.