Waarom Budgetlight.nl

Classic Eco A60

Filter op:
Wattage
105,0 W 106,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E27 (1)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (1)
Dimbaar
  1. Ja (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wanneer u een bestelling ter waarde van een bedrag van €75 of meer plaatst betaalt u bij Budgetlight geen enkele verzendkosten! Uw bestelling heeft bovendien gegarandeerd altijd de laagste prijs. Heeft u vragen over uw bestelling of over uw lampkeuze? Neem dan gerust contact op! Budgetlight is doordeweeks direct bereikbaar via 0543-534822, daarnaast is er natuurlijk altijd de mogelijkheid te mailen naar info@budgetlight.nl.

Sylvania Classic Eco A60

De Sylvania Classic Eco A60 lampen zijn zeer energie-efficiënt en uitstekende vervangers voor A55 gloeilampen. De halogeenlampen hebben namelijk dezelfde afmetingen als conventionele gloeilampen maar produceren minder warmte en hebben een levensduur die bijna twee keer langer is!

Kenmerken

Deze gemiddelde lamplevensduur van de Sylvania Classic Eco A60 verlichting bedraagt 2.000 branduren. Door de lange levensduur hoeven de lampen uiteraard na installatie niet snel weer vervangen te worden. Hierdoor ontstaat er niet alleen minder vaak lampafval maar hoeven er ook minder vaak onderhouds- en vervangingskosten betaald te worden.

Het licht van de Sylvania Classic Eco A60 verlichting is sprankelend en heeft een uitermate hoge kleurweergave(CRI=100). Bovendien kan het licht naar wens gedimd worden zodat er gemakkelijk de juiste lichtsfeer gecreëerd kan worden. Verder is er na inschakeling van de halogeenlampen geen enkele sprake van een opstarttijd en de lampen geven dus direct licht!

Alle lampen binnen de serie zijn uitgerust met een E27 lampvoet waardoor ze gemakkelijk en snel te installeren en te de-installeren zijn. De lamplengte bedraagt 109mm en de diameter bedraagt 61mm.

De Sylvania Classic Eco A60 lampen worden vaak voor huiselijke of commerciële doeleinden gebruikt.