Waarom Budgetlight.nl

Classic Eco Ball

Filter op:
Wattage
18,0 W 42,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E14 (5)
  2. E27 (3)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (8)
Dimbaar
  1. Ja (8)

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over uw mogelijke online aankoop, bestelling, retourregeling of de webshop zelf zijn wij u vanzelfsprekend graag van dienst. Budgetlight is doordeweeks direct bereikbaar via 0543-534822, daarnaast is er natuurlijk altijd de mogelijkheid te mailen naar info@budgetlight.nl.

Sylvania Classic Eco Ball

De Sylvania Classic Eco Ball lampen zijn zeer energie-efficiënt en uitstekende vervangers voor gloeilampen. De halogeenlampen hebben namelijk dezelfde afmetingen als conventionele gloeilampen maar produceren minder warmte en hebben een levensduur die bijna twee keer langer is!

Kenmerken

Deze gemiddelde lamplevensduur van de Sylvania Classic Eco Ball verlichting bedraagt 2.000 branduren. Door de lange levensduur hoeven de lampen uiteraard na installatie niet regelmatig vervangen te worden. Hierdoor ontstaat er niet alleen minder vaak lampafval maar hoeven er ook minder vaak onderhouds- en vervangingskosten betaald te worden.

Het licht van de Sylvania Classic Eco Ball verlichting is sprankelend en heeft een uitermate hoge kleurweergave(CRI=100). Bovendien kan het licht naar wens gedimd worden zodat er gemakkelijk de juiste lichtsfeer gecreëerd kan worden. Verder is er na inschakeling van de halogeenlampen geen enkele sprake van een opstarttijd en de lampen geven dus direct licht!

Alle lampen binnen de serie zijn uitgerust met een E14 lampvoet waardoor ze gemakkelijk en snel te installeren en te de-installeren zijn. De lamplengte bedraagt 83mm of 74mm en de diameter bedraagt 46mm.

De Sylvania Classic Eco Ball lampen worden vaak voor huiselijke of commerciële doeleinden gebruikt.