Waarom Budgetlight.nl

Classic Eco Bent Tip Candle

Filter op:
Wattage
28,0 W 29,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E14 (1)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (1)
Dimbaar
  1. Ja (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bent u opzoek naar een specifieke lamp maar heeft u moeite deze te vinden? Heeft u andere vragen of opmerkingen? Budgetlight staat altijd garant voor een uitstekende service en helpt u natuurlijk graag. U kunt doordeweeks direct contact met ons opnemen via 0543-534822. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid een mail te sturen naar info@budgetlight.nl. Budgetlight streeft ernaar u zo snel mogelijk te woord te staan en is u graag van dienst.

Sylvania Classic Eco Bent Tip Candle

De Sylvania Classic Eco Bent Tip Candle lampen zijn zeer geschikt ter decoratieve verlichting vanwege de mooie opvallende kaarsvorm van de lampen. De energiezuinige halogeenlampen zijn bovendien uitstekende vervangers van gloeilampen aangezien ze dezelfde afmetingen hebben maar minder warmte produceren en een dubbel zo lange gemiddelde levensduur hebben!

Kenmerken

Deze gemiddelde lamplevensduur van de Sylvania Classic Eco Bent Tip Candle lampen bedraagt 2.000 branduren. Door de lange levensduur hoeven de lampen uiteraard niet regelmatig vervangen te worden. Hierdoor ontstaat er niet alleen minder vaak lampafval maar hoeven er ook minder vaak onderhouds- en vervangingskosten betaald te worden.

Alle lampen binnen de serie zijn uitgerust met een E14 lampvoet en zijn daarom makkelijk te installeren. Verder kan het sprankelende licht van alle halogeenlampen volledig naar wens gedimd worden voor het creëren van de juiste lichtsfeer. De kleurweergave index van de Sylvania Classic Eco Bent Tip Candle verlichting is uitstekend(CRI=100) en de lampen starten onmiddellijk op. Er is dus na inschakeling geen sprake van enige opstarttijd! De lamplengte bedraagt 128mm en de diameter bedraagt 36mm.

Toepassingen

Vanwege het opvallende design is de Sylvania Classic Eco Bent Tip Candle verlichting uitermate geschikt voor gebruik in kroonluchters en andere decoratieve armaturen.