Waarom Budgetlight.nl

Classic Eco Candle

Filter op:
Wattage
18,0 W 42,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E14 (5)
  2. E27 (2)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (7)
Dimbaar
  1. Ja (7)

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Budgetlight is een zeer op service gerichte onderneming die niet in problemen maar in oplossingen denkt. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over uw mogelijke online aankoop, bestelling, retourregeling of de webshop zijn wij u vanzelfsprekend graag van dienst. U kunt altijd gemakkelijk contact met ons opnemen via de mail (info@budgetlight.nl) en wij zijn doordeweeks direct bereikbaar tussen 8:30 en 17:30 via 0543-534822.

Sylvania Classic Eco Candle

De Sylvania Classic Eco Candle lampen dienen ter één op één vervanging van de gloeilamp kaarslampen. De lampen geven minder warmte af dan gloeilampen, zijn energie-efficiënter maar hebben dezelfde vorm als conventionele gloeilampen. Bovendien hebben de Sylvania Classic Eco Candle lampen een bijna twee keer zo lange levensduur!

Deze gemiddelde lamplevensduur bedraagt 2.000 branduren. De verlichting hoeft dus na installatie voor een lange tijd niet meer vervangen te worden, waardoor er minder vaak lampafval ontstaat en er minder vaak onderhouds- en vervangingskosten betaald hoeven te worden. Daarnaast zijn de Sylvania Classic Eco Candle lampen door de lange levensduur zeer geschikt ter gebruik op moeilijk bereikbare plaatsen of daar waar vervanging van de lampen zeer moeilijk is.

De Sylvania Classic Eco Candle lampen zijn met name bedoeld voor gebruik in huishoudelijke en commerciële toepassingen.