Waarom Budgetlight.nl

Classic Eco Twisted Candle

Filter op:
Wattage
28,0 W 42,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E14 (3)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (2)
  2. 3000 (1)
Dimbaar
  1. Ja (3)

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Heeft u hulp nodig bij het maken van uw lampkeuze of heeft u andere vragen over uw bestelling? Budgetlight voorziet u graag van een gratis, vrijblijvend en deskundig advies! Op werkdagen is Budgetlight direct bereikbaar via 0543-534822, daarnaast kan er natuurlijk altijd gemaild worden naar info@budgetlight.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Sylvania Classic Eco Twisted Candle

De Sylvania Classic Eco Twisted Candle lampen zijn zeer geschikt ter decoratieve verlichting vanwege de mooie gedraaide en opvallende kaarsvorm van de lampen. De zeer energiezuinige halogeenlampen zijn bovendien uitstekende vervangers van gloeilampen aangezien ze dezelfde afmetingen hebben maar minder warmte produceren en een dubbel zo lange gemiddelde levensduur hebben!

Kenmerken

Deze gemiddelde lamplevensduur van de Sylvania Classic Eco Twisted Candle lampen bedraagt 2.000 branduren. Door de lange levensduur hoeven de lampen uiteraard niet regelmatig vervangen te worden. Hierdoor ontstaat er niet alleen minder vaak lampafval maar hoeven er ook minder vaak onderhouds- en vervangingskosten betaald te worden.

Alle lampen binnen de serie zijn uitgerust met een E14 lampvoet en zijn daarom makkelijk te installeren. Verder kan het sprankelende licht van alle halogeenlampen volledig naar wens gedimd worden voor het creëren van de juiste lichtsfeer. De kleurweergave index van de Sylvania Classic Eco Twisted Candle verlichting is uitstekend(CRI=100) en de lampen starten onmiddellijk op. Er is dus na inschakeling geen sprake van enige opstarttijd!

De lamplengte bedraagt 96.7mm en de diameter bedraagt 35.5mm.

Toepassingen

Vanwege het opvallende gedraaide design is de Sylvania Classic Eco Twisted Candle verlichting uitermate geschikt voor gebruik in kroonluchters en andere decoratieve armaturen.