Waarom Budgetlight.nl

Capsule Eco - Low Pressure

Filter op:
Wattage
8,0 W 40,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. G4 (2)
  2. GY6.35 (2)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (2)
  2. 3000 (2)
Dimbaar
  1. Ja (4)

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Budgetlight garandeert niet alleen de hoogste service maar ook de laagste prijzen. Mocht u ondanks onze inspanningen uw gewenste lamp toch ergens anders voor een lagere prijs kunnen kopen, laat het ons dan weten door contact op te nemen via bestelling, mail of per telefoon. Ook voor vragen over uw lampkeuze of bestelling kunt u uiteraard gerust contact met Budgetlight opnemen! Wij zijn bereikbaar via 0543-534822 of via info@budgetlight.nl.

Sylvania Capsule Eco - Low Pressure

De Sylvania Capsule Eco - Low Pressure lampen maken gebruik van xenontechnologie. De verlichting heeft zeer compacte afmetingen en de warmteproductie is zeer gering ten opzichte van andere halogeencapsules, hierdoor is er sprake van optimale ontwerpvrijheid bij het maken van armatuurontwerpen.

Alle lampen zijn uitgerust met een Uv-filter om te voorkomen dat objecten in de buurt van de halogeenlampen verkleuren door het lamplicht. Dit sprankelende licht heeft een uitstekende kleurweergave(CRI=100) en kan bovendien in combinatie met de juiste dimmer naar wens gedimd worden! Hierdoor kan er altijd gemakkelijk en snel de gewenste lichtsfeer gecreëerd worden. Daarnaast is er geen sprake van een opstarttijd, de lampen geven dus na inschakeling onmiddellijk licht!

De lichtopbrengst is gedurende de gehele lamplevensduur hoog en constant. Gemiddeld bedraagt deze levensduur 2.000 branduren. Door deze redelijk lange levensduur hoeven er uiteraard minder vaak onderhouds- en vervangingskosten betaald te worden, bovendien ontstaat er minder vaak lampafval.

Toepassingen voor de Sylvania Capsule Eco - Low Pressure verlichting zijn te vinden in bijvoorbeeld winkels waar de lampen bij displays en in etalages worden geïnstalleerd. Daarnaast worden de lampen ook veel in restaurants gebruikt.