Waarom Budgetlight.nl

Capsule - High Pressure

Filter op:
Wattage
5,0 W 100,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. G4 (4)
  2. GY6.35 (6)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (10)
Dimbaar
  1. Ja (10)

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Budgetlight garandeert niet alleen de hoogste service maar ook de laagste prijzen. Mocht u ondanks onze inspanningen uw gewenste lamp toch ergens anders voor een lagere prijs kunnen kopen, laat het ons dan weten door contact op te nemen via bestelling, mail of per telefoon. Ook voor vragen over uw lampkeuze of bestelling kunt u uiteraard gerust contact met Budgetlight opnemen! Wij zijn bereikbaar via 0543-534822 of via info@budgetlight.nl.

Sylvania Capsule - High Pressure

De Sylvania Capsule - High Pressure lampen hebben zeer compacte afmetingen, hierdoor is er een grote ontwerpvrijheid bij het maken van armatuurontwerpen.

Het licht van de halogeenlampen heeft een superieure kleurweergave(CRI=100) en een zeer hoge en constante lichtopbrengst gedurende de gehele lamplevensduur. Het sprankelende licht kan geheel naar wens gedimd worden zodat er altijd de juiste lichtsfeer gecreëerd kan worden.

Gemiddeld bedraagt de lamplevensduur van de Sylvania Capsule - High Pressure lampen 2.000, 3.000 of 4.000 branduren afhankelijk van het exacte lamptype. Doordat de lampen lange gemiddelde levensduren hebben hoeven ze uiteraard na installatie niet snel vervangen te worden. Hierdoor ontstaat er niet alleen minder vaak lampafval maar hoeven er ook minder vaak onderhouds- en vervangingskosten betaald te worden.

EcoPlus

De Sylvania EcoPlus Capsule - High Pressure halogeenlampen zijn nog energiezuiniger dan conventionele Sylvania Capsule - High Pressure lampen en kunnen tot wel 40% meer energie besparen! De lampen beschikken over een gemiddelde levensduur van 4.000 branduren en hebben een bijna onverslaanbaar hoge lichtkwaliteit. Verder doen ze wanneer het komt op lichtopbrengst niet onder voor de conventionele Sylvania Capsule - High Pressure verlichting.

Toepassingen

De Sylvania Capsule - High Pressure en Sylvania EcoPlus Capsule - High Pressure lampen met een verbruik van 5 tot en met 50W zijn geschikt om te gebruiken in open armaturen, de verlichting binnen de serie met een verbruik van 75 of 100W moeten in armaturen voorzien van een beschermend schild geplaatst worden.

Toepassingen voor de Sylvania Capsule - High Pressure lampen zijn te vinden in etalages en bij displays in winkels, daarnaast worden de lampen ook veel in onder andere restaurants gebruikt.