Waarom Budgetlight.nl

Sylvania Hi-Spot 120

Filter op:
Wattage
75,0 W 76,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E27 (1)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (1)
Graden
  1. 30 (1)
Dimbaar
  1. Ja (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bij Budgetlight bent u écht altijd op het juiste adres wat betreft uw verlichting! Budgetlight heeft namelijk niet alleen een zeer uitgebreid onlineassortiment lampen maar staat ook garant voor de laagste prijs en de beste service. U kunt daarom bij vragen of opmerkingen altijd contact opnemen. Op werkdagen is Budgetlight direct te bereiken door te bellen naar 0543-534822, daarnaast is er altijd de mogelijkheid te mailen naar info@budgetlight.nl.

Sylvania Hi-Spot 120 Superia Extralife

De Sylvania Hi-Spot 120 Superia Extralife lampen hebben een gemiddelde lamplevensduur van 3.000 branduren! Dit is 50% langer dan de meeste conventionele PAR halogeenlampen. Het is niet nodig een transformator te gebruiken voor het inschakelen en laten branden van de halogeenlampen.

Omdat de Superia Hi-Spot 120 Superia Extralife lampen geheel naar wens gedimd kunnen worden is het creëren van de juiste lichtsfeer altijd zeer snel en gemakkelijk! De reflector gemaakt van aluminium is gepatenteerd en dan ook uniek, de reflector heeft namelijk facetten in een spiraal.

Alle lampen binnen de serie zijn uitgerust met een E27 lampvoet en hebben een bundelhoek van of 10° of 30°. Beide bundelhoeken zijn geschikt voor spotverlichting, de bundel van 10° spreidt het licht minder wijd uit en is dus een gerichtere spot dan de 30° bundel. De afmetingen is voor alle Sylvania Hi-Spot 120 Superia Extralife verlichting gelijk, de lamplengte bedraagt 136mm en de diameter 124mm.

Wanneer men de Superia Hi-Spot 120 Superia Extralife verlichting buiten wilt plaatsen dient deze beschermd te worden, de verlichting mag namelijk niet in direct contact met water komen. De lampen worden voornamelijk gebruikt in winkelcentra en huishoudelijke en commerciële toepassingen. Hier doen ze het meeste dienst als accent- of decoratieve verlichting.