Waarom Budgetlight.nl

Sylvania Hi-Spot 50

Filter op:
Wattage
40,0 W 41,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E14 (1)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (1)
Graden
  1. 25 (1)
Dimbaar
  1. Ja (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bij Budgetlight bent u zowel gegarandeerd van de laagste prijzen als van de hoogste service. Daarom kunt u bij vragen of opmerkingen natuurlijk altijd contact met Budgetlight opnemen. Op werkdagen zijn wij direct bereikbaar via 0543-534822, daarnaast is er natuurlijk altijd de mogelijkheid te mailen naar info@budgetlight.nl. Budgetlight is u graag van dienst!

Sylvania Hi-Spot 50

De Sylvania Hi-Spot 50 lampen kunnen volledig gedimd worden! Dit betekent dat er altijd gemakkelijk en snel de juiste lichtsfeer gecreëerd kan worden. De reflector die het lamplicht reflecteert is uniek en gepatenteerd, de reflector heeft namelijk facetten in een spiraal. Bovendien is de gehele serie uitgerust met een Uv-filter. Hierdoor wordt verkleuring van objecten rondom de lampen voorkomen en zijn uw bezittingen dus beschermd.

Het is niet nodig de Sylvania Hi-Spot 50 halogeenlampen in combinatie met een transformator te gebruiken en de lampen zijn mooie vervangers van R50 gloeilampen met een E14 fitting. De bundelhoek van de lichtbronnen bedraagt 25° en de lampen zijn daarom geschikt voor spotverlichting. De kleurtemperatuur bedraagt 2700K.

Gemiddeld bedraagt de lamplevensduur van de Sylvania Hi-Spot 50 2.000 branduren. Door de vrij lange levensduur van de lampen hoeft er niet alleen na installatie niet snel weer te worden omgekeken naar de verlichting, maar ontstaat er ook nog eens minder vaak lampafval wat weer goed is voor het milieu!

De Sylvania Hi-Spot 50 verlichting is geschikt voor gebruik in armaturen, spotjes en downlights geschikt voor een E14 lampfitting.