Waarom Budgetlight.nl

Sylvania Hi-Spot 63

Filter op:
Wattage
50,0 W 51,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E27 (1)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (1)
Graden
  1. 10 (1)
Dimbaar
  1. Ja (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over uw mogelijke online aankoop, bestelling, retourregeling of de webshop zijn wij u vanzelfsprekend graag van dienst. Budgetlight is op werkdagen direct bereikbaar via 0543-534822, daarnaast bestaat er natuurlijk altijd de mogelijkheid te mailen naar info@budgetlight.nl.

Sylvania Hi-Spot 63 Superia Extralife

De Sylvania Hi-Spot 63 Superia Extralife halogeenlampen hebben geen transformator nodig en hebben een uniek ontwerp. De reflector heeft namelijk facetten in een spiraal en is gepatenteerd.

Het licht van alle lampen uit de serie kan volledig gedimd worden. Hierdoor kan er dus altijd gemakkelijk en snel de gewenste lichtsfeer gecreëerd worden met de Sylvania Hi-Spot 63 Superia Extralife verlichting.

Gemiddeld bedraagt de lamplevensduur van de Sylvania Hi-Spot 63 Superia Extralife 2500 branduren. Dit is 25% langer dan de conventionele PAR halogeenlampen en door deze lange levensduur hoeft de verlichting na installatie vanzelfsprekend niet snel weer vervangen te worden. Er hoeft zo dus niet alleen minder vaak naar de verlichting te worden omgekeken maar er ontstaat ook nog eens minder vaak lampafval.

Alle lampen binnen de serie hebben een E27 lampvoet en energielabel D. De diameter van de lampen bedraagt 65mm en de lamplengte 88mm. U heef de keuze tussen een gradenbundel van 10° (spot) of een gradenbundel van 25°.

De Sylvania Hi-Spot 63 Superia Extralife lampen worden voornamelijk toegepast in de detailhandel of commerciële of huishoudelijke omgevingen waar ze dienst doen ter accent- of decoratieve verlichting.