Waarom Budgetlight.nl

Sylvania Hi-Spot 80

Er is geen product gevonden

Budgetlight heeft een ruim assortiment lampen van bekende A-merken. Mocht u hulp nodig hebben bij het maken van uw lampkeuze, neem dan gerust contact met ons op! Budgetlight is bereikbaar via 0543-534822 en info@budgetlight.nl. Wij voorzien u graag van een deskundig, gratis en vrijblijvend advies!

Superia Hi-Spot 80 Superia Extralife

De Superia Hi-Spot 80 Superia Extralife lampen hebben een gemiddelde lamplevensduur van 3.000 branduren! Dit is maar liefst tot wel 50% langer dan de gemiddelde levensduur van conventionele PAR halogeenlampen. De halogeenlampen kunnen zonder transformator gebruikt worden.

Omdat de Superia Hi-Spot 80 Superia Extralife lampen volledig gedimd kunnen worden is het creëren van de gewenste lichtsfeer altijd zeer snel en gemakkelijk! De reflector gemaakt van aluminium is gepatenteerd en dan ook uniek, de reflector heeft namelijk facetten in een spiraal.

Alle lampen binnen de serie zijn uitgerust met een E27 lampvoet en hebben een bundelhoek van of 10° of 25°. Beide bundelhoeken zijn geschikt voor spotverlichting, de bundel van 10° spreidt het licht minder wijd uit en is dus een gerichtere spot dan de 25° bundel.

Wanneer men de Superia Hi-Spot 80 Superia Extralife verlichting buiten wilt plaatsen dient deze beschermd te worden tegen direct contact met water. De lampen worden voornamelijk gebruikt in winkelcentra en huishoudelijke en commerciële toepassingen waar de verlichting vaak dienst doet ter accent- of decoratieve verlichting.