Waarom Budgetlight.nl

Sylvania Hi-Spot 95

Filter op:
Wattage
100,0 W 101,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E27 (1)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (1)
Graden
  1. 10 (1)
Dimbaar
  1. Ja (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Budgetlight.nl heeft een zeer breed assortiment. Heeft u moeite met het kiezen van de meest geschikte lamp? Wij voorzien u graag van een deskundig, vrijblijvend en gratis advies! Op werkdagen is Budgetlight direct bereikbaar via 0543-534822, daarnaast kunt u altijd mailen naar info@budgetlight.nl. Budgetlight is u uiteraard graag van dienst.

Sylvania Hi-Spot 95 Superia Extralife

De Sylvania Hi-Spot 95 Superia Extralife halogeenlampen kunnen volledig naar wens gedimd worden zodat er altijd de juiste lichtsfeer gecreëerd kan worden. De lampen kunnen zonder transformator gebruikt worden en hebben een gepatenteerde reflector. Deze unieke reflector heeft facetten in een spiraal en is van aluminium.

De Sylvania Hi-Spot 95 Superia Extralife zijn geschikt om voorwerpen die gevoelig zijn voor warmte zoals textiel en voedsel te verlichten! Dit komt door de speciale koudspiegellampen. Alle lampen binnen de serie hebben een E27 lampvoet en behouden de hoge lichtopbrengst gedurende de gehele levensduur.

Gemiddeld bedraagt de lamplevensduur van de Sylvania Hi-Spot 95 Superia Extralife 3.000 branduren. Door de zeer lange lamplevensduur hoeven de halogeenlampen na installatie vanzelfsprekend niet snel weer vervangen te worden. Naast dat er niet vaak naar de lampen hoeft worden omgekeken ontstaat er bovendien ook minder vaak lampafval.

Wanneer de Sylvania Hi-Spot 95 Superia Extralife zodanig worden beschermd dat ze niet in direct contact met water komen, kunnen de halogeenlampen prima buiten worden geplaatst. De verlichting is vaak terug te vinden in downlights, armaturen werkend op een netspanning en in spotjes. Toepassingen zijn te vinden in bijvoorbeeld musea, restaurants of winkelcentra.