Waarom Budgetlight.nl

Sylvania Hi-Spot ES(D)111

Filter op:
Wattage
100,0 W 101,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. GZ10 (1)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (1)
Graden
  1. 24 (1)
Dimbaar
  1. Ja (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Weet u niet of u de juiste lamp voor ogen heeft? Bij Budgetlight kunt u de ontvangen lampen binnen 14 dagen retour sturen. Bovendien geeft Budgetlight u graag een deskundig, gratis en vrijblijvend advies! Wij zijn op werkdagen direct bereikbaar via 0543-534822, daarnaast kunt u natuurlijk altijd mailen naar info@budgetlight.nl over uw lampkeuze of bestelling.

Sylvania Hi-Spot ES(D)111

De Sylvania Hi-Spot ES(D)111 lampen hebben een ingebouwde afscherming en zullen daarom niet verblinden! Het licht kan geheel naar wens gedimd worden voor het creëren van de juiste lichtsfeer en de halogeenlampen zijn een goede vervanging voor de Sylvania SA111 verlichting met een reflector van aluminium.

Alle lampen binnen de serie zijn uitgerust met een GU10 of GZ10 lampfitting inclusief bajonetsluiting. Hierdoor wordt het installeren en de-installeren stukken makkelijker. Daarnaast beschikt elke halogeenlamp over een Uv-filter om verkleuringen van voorwerpen door de lamp te voorkomen.

Gemiddeld bedraagt de lamplevensduur van de Sylvania Hi-Spot ES(D)111 verlichting 2.000 branduren. Door de redelijk lange levensduur hoeft er na installatie natuurlijk niet alleen voor een lange tijd niet naar de verlichting te worden gekeken maar ontstaat er ook minder vaak lampafval!

Toepassingen voor de Sylvania Hi-Spot ES(D)111 verlichting zijn te vinden in winkelcentra, hotels, musea en etalages. De lichtbronnen doen voornamelijk dienst ter algemene-, accent- of decoratieve verlichting.