Waarom Budgetlight.nl

Sylvania Hi-Spot ES(D)63

Filter op:
Wattage
75,0 W 76,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. GU10 (1)
  2. GZ10 (1)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (2)
Graden
  1. 25 (1)
  2. 50 (1)
Dimbaar
  1. Ja (2)

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Budgetlight.nl heeft een zeer breed assortiment. Heeft u moeite met het kiezen van de meest geschikte lamp? Wij voorzien u graag van een deskundig, vrijblijvend en gratis advies! Op werkdagen is Budgetlight direct bereikbaar via 0543-534822, daarnaast kunt u altijd mailen naar info@budgetlight.nl. Budgetlight is u uiteraard graag van dienst.

Sylvania Hi-Spot ES(D)63

De Sylvania Hi-Spot ES(D)63 lampen kunnen zeer gemakkelijk geïnstalleerd en vervangen worden door de GU10 of de GZ10 fitting met bajonetsluiting van de lampen! Het licht van de lampen kan geheel gedimd worden om zo altijd gemakkelijk de gewenste lichtsfeer te creëren. Bovendien is het niet nodig de halogeenlampen in combinatie met een transformator te gebruiken.

Alle lampen binnen de serie hebben een gepatenteerde reflector met facetten in een spiraal. Daarnaast hebben ze allemaal dezelfde afmetingen, namelijk een diameter van 64mm en een lamplengte van 62mm.

Gemiddeld bedraagt de lamplevensduur van de Sylvania Hi-Spot ES(D)63 2.500 uur. Door de redelijk lange levensduur van de lampen hoeft er na installatie niet snel weer naar de lampen te worden omgekeken en bovendien ontstaat er minder vaak lampafval.

LED

Wellicht geïnteresseerd naar een LED-vervanger van de Sylvania Hi-Spot ES(D)63 lampen? Kijk dan eens naar de Sylvania RefLED Superia ES63 lampen op Budgetlight.