Waarom Budgetlight.nl

Sylvania Hi-Spot ES50 ECO

Er is geen product gevonden

Ook wanneer het gaat om betaalmogelijkheden staat Budgetlight garant voor service! Wanneer uw bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kunt u namelijk, na een door ons uitgevoerde kredietcheck, de door u gewenste verlichting op rekening betalen. Heeft u vragen of opmerkingen? Budgetlight is bereikbaar via 0543-534822 of info@budgetlight.nl.

Sylvania Hi-Spot ES50 ECO

De Sylvania Hi-Spot ES50 ECO lampen maken gebruik van xenontechnologie en hebben daarom een zeer hoge lichtopbrengst. Dit licht kan geheel gedimd worden en er is dus zeer gemakkelijk en snel de juiste lichtsfeer te creëren.

Alle lampen van de Sylvania Hi-Spot ES50 ECO serie zijn uitgerust met een unieke en gepatenteerde reflector met facetten in een spiraal. Het is niet nodig de verlichting in combinatie met een transformator te laten branden. Daarnaast heeft de gehele serie een GU10 lampvoet waardoor installatie en de-installatie zonder moeilijkheden gaat.

Gemiddeld bedraagt de lamplevensduur van de Sylvania Hi-Spot ES50 ECO halogeenlampen 2.000 uur. Door de vrij lange levensduur van de lampen hoeft er niet alleen na installatie niet snel weer te worden omgekeken naar de verlichting, maar ontstaat er ook nog eens minder vaak lampafval wat weer goed is voor het milieu!

Toepassingen voor de Sylvania Hi-Spot ES50 ECO lampen zijn te vinden in winkelcentra en commerciële en huishoudelijke omgevingen. De lichtbronnen doen voornamelijk dienst ter accent- of decoratieve verlichting.