Waarom Budgetlight.nl

Sylvania Hi-Spot ES50

Filter op:
Wattage
50,0 W 51,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. GZ10 (1)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (1)
Graden
  1. 25 (1)
Dimbaar
  1. Ja (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Heeft u hulp nodig bij het maken van uw bestelling? Bij Budgetlight helpen wij u graag met een deskundig advies. Op werkdagen kunt u direct contact opnemen door te bellen naar 0543-534822, daarnaast kunt u natuurlijk altijd mailen naar info@budgetlight.nl. Budgetlight garandeert u namelijk niet alleen van de laagste prijzen maar ook van de beste service!

Superia Hi-Spot ES50 Superia

De Superia Hi-Spot ES50 Superia lampen zijn gevuld met xenon voor een verhoogde lichtopbrengst. Het licht van de halogeenlampen kan ook nog eens volledig gedimd worden zodat er altijd gemakkelijk de gewenste lichtsfeer gecreëerd kan worden. De speciale reflector is gepatenteerd en heeft facetten in een spiraal. Verder heeft de verlichting een geïntegreerd beveiligingssysteem.

Gemiddeld bedraagt de lamplevensduur van de Superia Hi-Spot ES50 Superia lampen 3.000 branduren. Door deze lange levensduur hoeft de verlichting na installatie vanzelfsprekend niet snel weer vervangen te worden. Er hoeft zo dus niet alleen minder vaak naar de verlichting te worden omgekeken maar er ontstaat ook nog eens minder vaak lampafval.

De lampen binnen de serie zijn uitgerust met een GU10 of GZ10 fitting. De lampfitting is robuust door de keramische basis met koperen contacten.

Toepassingen voor de Superia Hi-Spot ES50 Superia lampen zijn te vinden in huishoudelijke- of commerciële omgevingen en de detailhandel waar de halogeenverlichting voornamelijk dienst doet ter accent- of decoratieve verlichting. De lampen zijn geschikt voor GU10 en GZ10 downlights, armaturen en spots werkend op een netspanning.