Vorige

Huismerk Gloeilampen

Op deze pagina vind je ons assortiment Huismerk Gloeilampen.. Deze lichtbronnen hebben een sterke gloeidraad, dit beschermd tegen stoten en vibraties. Huismerk Gloeilampen komen in verschillende vormen, van een A vorm tot een modern Globe lamp. Budgetlight bied ook retro LED-lampen aan. Deze hebben een retro look met de moderne LED techniek. Deze Retro lampen besparen op uw energiekosten en hebben een lange levensduur. Er zijn drie verschillende fittingen beschikbaar Huismerk Gloeilampen: E14 (Kleine fitting), E27 (Grote fitting) en B22 (Bajonet fitting). Budgetlight bied u een goedkope en snelle levering!
Lees meer

11 artikel(en)

11 Producten

11 artikel(en)

11 Producten

 

Gloeilampen beschikbaar bij Budgetlight.nl!

Op zoek naar gloeilampen? Neem nu een kijkje in onze online winkel en bestel Huismerk Gloeilampen! Profiteer nu van onze snelle verzending.
 

Wat zijn Huismerk Gloeilampen?

Gloeilampen, ook wel kooldraadlampen genoemd, mogen alleen nog verkocht worden als ze van het type "hamervaste gloeilampen" zijn. Deze lampen zijn geautoriseerd door de Europese wetgeving. Hamervaste gloeilampen zijn lampen die een stevige gloeidraad hebben waardoor ze bestand zijn tegen schokken en trillingen. Deze lampen kunnen daarom in wat zwaardere omstandigheden gebruikt worden zonder dat de levensduur of lichtopbrengst afneemt.

  • Kleuren zien er natuurlijk uit door de kleurweergave van 90-100Ra.
  • Alle lampen zijn dimbaar.
  • De lampen hebben kleurtemperatuur 2700K, dit is zeer warm wit licht en daarom uiterst geschikt om een knusse sfeer te creëren.

 

 

Hoe kiest u de juiste gloeilamp?

Maak eerst de juiste keuze voor de lampvoet: E14 (14mm diameter schroeffitting), E27 (27mm diameter schroeffitting) of B22 (bajonetfitting waarbij de pinnen 22mm uit elkaar staan. Daarna kunt u kiezen voor het vermogen uiteenlopend van 7W tot 150W. Hoe hoger het wattage, hoe hoger de lichtopbrengst is. 

De gloeilampen kunnen verschillende afwerkingen hebben:

Huismerk Gloeilampen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naast verschillende glasafwerkingen zijn er ook verschillende vormen beschikbaar. De A vorm wordt vooral gebruikt in huizen, hotels en restaurants. De kaarsvorm en de kaarsvorm Bended Tip zijn ideaal voor kroonluchters. De schakelbord lampen worden vooral gebruik in koelkasten, vriezers, ovens en andere plaatsen waar lampen in een klein armatuur geplaatst worden.

LHuismerk Gloeilampen 

 

 

 

 

 

  

Waarom kiezen voor een LED alternatief?

Gloeilampen zijn helemaal niet energiezuinig en hebben energielabel F. Daarom kunt u met LED Verlichting  van de volgende voordelen genieten:

  • Langere levensduur, tot wel 20 keer zo lang!
  • Energiezuiniger - energielabel A.
  • Milieuvriendelijk omdat het geen chemicaliën bevat.
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen