Vorige

Huismerk LED Lampen

Op deze pagina vindt u ons assortiment LED-Lampen. Huismerk LED Lampen zijn een nieuwe innovatieve manier van verlichting. LED-Lampen komen in verschillende soorten en maten en zijn de meest efficiënte verlichtingstechnologie. Het is belangrijk dat u de juiste fitting kiest. Budgetlight heeft een brede selectie aan Huismerk LED Lampen, variërend van E14, E27 tot GU10 Huismerk LED Lampen voor spots. Aan de linkerkant van het scherm kunt u filters gebruiken om de juiste fitting te kiezen. Huismerk LED Lampen helpen u geld te besparen en uw energieverbruik te verlagen. Koop uw Huismerk LED Lampen op Budgetlight en wij garanderen u goedkope Huismerk LED Lampen en een snelle levering!
Lees meer

Bent u op zoek naar de beste driver voor uw LED-lamp? Ontdek dan nu de Huismerk LED Lampen op budgetlight.nl!

Huismerk LED Lampen

Deze lampen gebruiken LED-technologie om onze klanten te voorzien van geavanceerde technologie gecombineerd met scherpe prijzen en stijl! De beschikbare lampvoeten zijn E27, E14 en GU10. De Huismerk LED’s maken gebruik van traditionele lampvoeten, zodat ze makkelijk te plaatsen zijn in oudere, traditionele armaturen. Wat opvalt aan deze lampen is hun design: vooral de E27- en E14-lampen hebben een karakteristiek retro uiterlijk dat erg gewild is!

Hoe kiest u het juiste product?

Op budgetlight.nl vindt u een breed assortiment aan producten. Om het perfecte product uit te kunnen kiezen, moet u rekening houden met een aantal kenmerken:
            - Wattage van de lamp die u wilt vervangen
            - Lampvoet
            - Finish van de lamp
            - Vorm
            - Kleurweergave
            - Kleurtemperatuur

Beschikbare series

Voor de verschillende lampvoeten bieden wij verschillende series aan:
            - E27: in deze subcategorie vindt u de serie “Bulb Globe”, waarvan de naam refereert  aan het afgeronde uiterlijk van deze lamp. “Bulb Standard” en “Bulb Edison” hebben           klassieke lampvormen.
            - E14: in deze subcategorie vindt u de “Bulb Candle” en de “Bulb Luster”. De “Bulb
            Candle” heeft een kaarsvormig uiterlijk, terwijl de “Bulb Luster” er uit ziet als een
            traditionele lamp. Wat deze beide series gemeen hebben is het lage energieverbruik
            van maar 2W.
            - GU10: de producten in deze categorie worden gebruikt voor spotverlichting, met        een 38 stralingshoek. Dit product gaat binnenkort misschien uit ons assortiment,           maar niet getreurd: Budgetlight zal in dat geval het perfecte alternatief aanbevelen!

Als u let op deze factoren, zult u zeker in staat zijn om een vervanging voor uw halogeenlamp te vinden!

Wij bieden u producten van topkwaliteit, gecombineerd met lage prijzen en snelle verzending. Profiteer van deze voordelen, en bestel Huismerk LED Lampen E14!

 

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen