Vorige

Huismerk LED Lampen E14

In deze categorie vindt u alle LED-Lampen met een E14-Fitting. Huismerk LED Lampen E14 hebben het uiterlijk van een traditionele lamp, maar dan met de voordelen van moderne LED-technologie. Alle Huismerk LED Lampen E14 op budgetlight zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit van merken als Philips of Osram. Aan de linkerkant van uw scherm kunt u filters gebruiken, zodat u de juiste lichtkleur van uw E14 LED-Lamp kunt kiezen. budgetlight biedt u kortingen op grotere hoeveelheden. Koop uw Huismerk LED Lampen E14 op budgetlight en wij garanderen u goedkope Huismerk LED Lampen E14 en een snelle levering!
Lees meer

Bent u op zoek naar de beste driver voor uw LED-lamp? Ontdek dan nu de Huismerk LED Lampen E14 op budgetlight.nl!

Huismerk LED Lampen E14

De Huismerk LED Lampen E14 worden gemaakt door ons huismerk. Deze lampen gebruiken LED-technologie om onze klanten te voorzien van geavanceerde technologie gecombineerd met scherpe prijzen en stijl! Deze lampen met een E14-lampvoet hebben een warme kleurtemperatuur en creëren zo een aangename sfeer in uw ruimte. Deze lampen zijn ook dimbaar: de lichtintensiteit kan gemakkelijk gereguleerd worden, en past zo altijd bij uw stemming of setting. Ze hebben een kleurweergave die ligt tussen 80-90 Ra. Onder dit licht zullen objecten altijd kleurgetrouw verlicht worden. Bovendien hebben deze lampjes een levensduur van maximaal 20.000 uur, wat betekent dat u ze lange tijd niet hoeft te vervangen; op deze manier kunt u enorm veel geld besparen op uw onderhoudskosten!

Hoe kiest u het juiste product?

Bij budgetlight.nl vindt u een breed assortiment aan producten. Om het perfecte product te kunnen kiezen, moet u rekening houden met een aantal kenmerken
            - Wattage van de lamp die u wilt vervangen
            - Lampvoet
            - Finish van de lamp
            - Vorm
            - Kleurweergave
            - Kleurtemperatuur
Als u let op deze factoren, zult u in staat zijn om een goede vervanging van uw halogeenlamp te vinden!

Beschikbare series

In deze subcategorie vindt u 2 verschillende series, waarvan de naam refereert aan de vorm van de lamp:
            - LINDEN LED Kaarslamp: verbruikt maar 2W aan energie en heeft een kaarsvormig
            uiterlijk.
            - LINDEN LED Lamp Lustre: deze lamp heeft een klassieke lampvorm, en verbruikt          eveneens maar 2W aan energie.

Wij bieden u producten van topkwaliteit, gecombineerd met lage prijzen en snelle verzending. Profiteer van deze voordelen, en bestel Huismerk LED Lampen E14!

 

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen