Vorige

Ontstekers & Controllers

Op deze pagina vindt je de meest gebruikte Ontstekers & Controllers. Controllers zorgen ervoor dat de lamp met een veilige spanning worden opgestart, gedurende de gehele levensduur. Ontstekers worden daarbij gebruikt voor het opstarten van gasontladingslampen. budgetlight biedt u goedkope Ontstekers & Controllers en een snelle levering!
Lees meer

21 artikel(en)

21 Producten

21 artikel(en)

21 Producten

 Bij budgetlight bestelt u nu uw accessoires voor een conventioneel voorschakelapparaat. Geniet van de hoge kwaliteit en lage prijzen!

Ontsteker

Een ontsteker wordt gebruikt om de lamp op te starten en wordt meestal gebruikt voor buitentoepassingen zoals weg- en tunnelverlichting. SON-I lampen hebben geen ontsteker nodig. De ontstekers zijn lichtgewicht en compacte producten en zijn voorzien van schroefklemmen zodat de ontsteker goed vastgezet kan worden. U kunt ontstekers vinden voor semi-parallel systemen en serie sytemen.

Semi-parallel systeem

Een semi-parallele ontsteker werkt alleen in semi-parallele systemen en moet gebruikt worden met een bijpassend voorschakelapparaat. Deze ontsteker is geschikt voor de volgende lampen: SON, CDM, MH, HPI, HPA en CDO.

Serie systemen

Deze HID (High Intensity Discharge) ontstekers zijn alleen geschikt voor serie systemen. De installatie is eenvoudig en de ontsteker is maximaal betrouwbaar.

  • SI = HPI lampen
  • SND = SON, CDM, MH, HPI, HPA lampen
  • SN = SON, MHN lampen
  • SUD = SON, CDO lampen
  • SX = SOX, SOX-E lampen

In de productnaam vindt u een getal. Dit getal geeft aan voor welk vermogen de ontsteker geschikt is. Bijvoorbeeld: 57 betekent dat er 1 lamp van 50 tot 70W aangesloten kan worden. Een S zegt iets over de behuizing van de ontsteker en is in dit geval STUD-89.
 

Controller

Een controller wordt gebruikt voor een betrouwbare opstart van de gasontladingslampen. Bovendien stabiliseert het de stroomtoevoer naar de lamp.

Philips Controller voor SDW-T lampen

  • De elektronische controller zorgt voor een betrouwbare start en zorgt voor optimale prestaties.
  • De installatie en bekabeling is eenvoudig.

CSLS: Plastic behuizing voor 35, 50 en 100W lampen

BSL: Geïmpregneerde behuizing voor 50 en 100W lampen

Philips Controller voor lichtregelsystemen

  • Zorgt voor een gemakkelijke dimming van een groep lampen.
  • Geschikt voor gebruik met LED, fluorescerende lampen en HID 1-10V elektronische drivers.
  • Verkrijgbaar in 2 versies waardoor meerdere dimniveau's ontstaan.

 

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen