Vorige

Starters voor TL buizen

TL buizen hebben een starter nodig om te branden. Deze starter geeft een elektrische ontlading waardoor de TL buis gaat branden. Het verschil tussen de starters is het wattage dat ze ondersteunen. Het is belangrijk dat u het wattage van uw TL buis weet voordat u een starter kiest. Een starter is alleen nodig wanneer u een conventioneel voorschakelapparaat heeft. De Philips starters passen bij 4 - 125W. Osram heeft starters voor 4 - 80W.
Lees meer

14 artikel(en)

14 Producten

14 artikel(en)

14 Producten

Bent u op zoek naar een geschikte starter voor uw fluorescerende buizen? budgetlight.nl biedt u een breed assortiment aan Starters voor TL buizen tegen ongelooflijk lage prijzen en met snelle verzending!

Starters voor TL buizen

Deze Starters voor TL buizen zijn gemaakt voor specifieke fluorescerende buizen. Deze starter zorgt voor de stroomtoevoer door de gloeidraden, waardoor de lamp in staat zal zijn om aan te gaan. Zonder deze starter zouden de buizen geen licht af kunnen geven – hoewel niet alle fluorescerende lampen een starter nodig hebben en het voorschakelapparaat soms zelfs een ingebouwd startmechanisme heeft. Als uw lamp een externe starter nodig heeft, kunt u hier op budgetlight.nl enorm veel producten voor vinden!

Merken en producten

Op budgetlight.nl kunt u kiezen uit 3 verschillende merken:
            - Philips: in deze categorie vindt u starters die passen bij wattages van 4 tot
            125W.
            - Osram: in deze subcategorie vindt u starters van 4 tot 80W.
            - GE: van 4W tot 125W.
Deze drie merken bieden u starters die geschikt zijn voor alle buizen die niet beschikken over een geïntegreerde starter in de lampvoet.

Hoe kiest u het juiste product?

In onze webshop vindt u een breed assortiment aan producten. Om het juiste product te kunnen kiezen, zult u rekening moeten houden met de volgende kenmerken:
            - Wattage van de lamp
            - Ingangsspanning
            - Toepassing

Geniet van de geweldige kwaliteit die deze producten u kunnen bieden, en bestel nu Starters voor TL buizen!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen