Vorige

VSA voor SON / CDO / HPI / HPL / MHN-SA

Gasontladingslampen hebben net zoals verschillende andere soorten verlichting bepaalde accessoires nodig om te werken. Zo hebben de gasontladingslampen een voorschakelapparaat nodig om de stroom te reguleren. Op deze pagina kun je voorschakelapparaten voor de SON, CDO, HPI, HPL en MHN-SA gasontladingslampen vinden. Kijk altijd goed naar het gecombineerde wattage van de lampen die je aan wilt sluiten. Daarnaast is de type lamp belangrijk.

Lees meer

14 artikel(en)

14 Producten

14 artikel(en)

14 Producten

Geniet van de geweldige kwaliteit van deze producten en bestel nu de VSA voor SON / CDO / HPI / HPL / MHN-SA!

VSA voor SON / CDO / HPI / HPL / MHN-SA

De VSA voor SON / CDO / HPI / HPL / MHN-SA zijn gemaakt voor hogedruk ontladingslampen die een voorschakelapparaat nodig hebben. Het voorschakelapparaat is benodigd voor het reguleren van de stroom die het apparaat ontvangt. Het zorgt voor het geschikte stroomniveau. Een ander voordeel is de hoge schadebestendigheid vanwege het robuuste ontwerp. Bovendien zijn alle producten in deze categorie van Philips, een synoniem voor efficiëntie en topprestaties.

Hoe kies ik het juiste product?

Op onze website vindt u een ruim assortiment aan producten. Om het juiste product te kiezen, moet u rekening houden met de volgende eigenschappen van het voorschakelapparaat:

  • Geschikt voor uw type lamp
  • Wattage van de lamp
  • Input voltage
  • Toepassing

Voor welke lampen kan ik in deze categorie een voorschakelapparaat vinden?

In deze categorie vindt u voorschakelapparaten voor de volgende lampen:

  • Philips SON Hogedruk Natriumlampen: Deze lampen maken gebruik van een elektronisch voorschakelapparaat. Vele voorschakelapparaten zijn geschikt voor dit soort lampen. Deze voorschakelapparaten hebben de letters “BSN” “BMH” “BHL” en “BHD” als kenmerk, of het wordt in de naam zelf genoemd, zoals “Philips HID-PV Xt 250 SON C2 208-277V”. Het nummer na de letters staat voor het wattage van de lamp die met het voorschakelapparaat werkt.
  • Philips CDO Keramische Buitenlampen: Deze lampen maken gebruik van een elektronisch voorschakelapparaat. De geschikte voorschakelapparaten voor deze lampen bevatten de letters “BSN”. Zoals hierboven genoemd, staat het nummer na deze letters voor het wattage van de lamp geschikt is voor dit voorschakelapparaat.
  • Philips MH Metaalhalogeenlampen: Voor dit soort lampen zijn voorschakelapparaten met de letters “BSN”, “BMH”, “BHL” en “BHD” geschikt. Onthoud dat het ook geschikt moet zijn voor het wattage, zoals aangegeven met het nummer volgend op deze letters.
  • Philips HPI Metaalhalogeenlampen: Deze lampen werken met een conventioneel voorschakelapparaat (ook wel elektromagnetisch genoemd). Voor dit soort lampen kunt u vele soorten voorschakelapparaten gebruiken. Ze zijn te herkennen aan de letters “BSN”, “BMH”, “BHL” en “BHD”.
  • Philips SON-H: Geschikte voorschakelapparaten voor deze lampen bevatten de letters “BHL”.
  • Philips HPL: Deze lampen werken met een conventioneel voorschakelapparaat (ook wel elektromagnetisch genoemd). Geschikte voorschakelapparaten voor deze lampen bevatten de letters “BMH” of “BHL”. Houd rekening met de laatste nummers, want deze staan voor het wattage van de geschikte lamp.

Mis de kans niet om de VSA voor SON / CDO / HPI / HPL / MHN-SA nu tegen de beste prijs aan te schaffen!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen