Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED AR70 BA15d 7W 360lm - 927 | Hoogste Kleurweergave - Dimbaar - Vervanger voor 50W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties LED AR70 BA15d 7W 360lm - 927 | Hoogste Kleurweergave - Dimbaar - Vervanger voor 50W

Beschrijving LED AR70 BA15d 7W 360lm - 927 | Hoogste Kleurweergave - Dimbaar - Vervanger voor 50W

Warm en dimbaar licht

De Budgetlight Lucent LED spot zorgt voor een gezellige sfeer in iedere ruimte. Het zeer warm witte licht (2700K) is daarbij eenvoudig te dimmen naar de gewenste lichtsterkte met een LED dimmer. Wil je meerdere lampen tegelijk dimmen? Check dan dat het gezamenlijke wattage van de lampen niet boven het maximale wattage komt.

Enorme afname energieverbruik

LED spots zijn de ideale vervanger voor conventionele halogeenlampen. Waarom? De LED spot Lucent Pro heeft een BA15d fitting die jouw oude halogeenlamp een op een vervangt. Daarbij heeft de LED spot een veel lager wattage, waardoor je wel 85% bespaart op jouw energiekosten. Niet te vergeten, LED spots bevatten geen schadelijke stoffen. Je draagt dan ook een steentje bij aan het milieu.

Benadrukt kleuren

Door de perfecte kleurweergave (90-99Ra) is de Budgetlight Lucent LED spot zeer geschikt voor kunstgalerijen, musea en kledingwinkels. Je zorgt er namelijk voor dat kleuren van kleren en kunstwerken er hetzelfde uitzien als wanneer deze in daglicht worden weergegeven. Door de gradenbundel van 36° heb je de mogelijkheid om deze spot te gebruiken als algemene verlichting en/of als accentverlichting voor grotere objecten.

Geen flikkeringen

Deze LED spot heeft een levensduur van 45.000 uur en blijft tijdens de gehele levensduur op dezelfde lichtsterkte branden. Het voordeel van LED verlichting is dat er geen flikkering plaatsvindt in het licht. Je ervaart dan ook geen lichthinder.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 25 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.