0543-534822 Mijn account

Ben je dealer of installateur?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Ben je al klant? Inloggen
 • Budgetprijzen gegarandeerd
 • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
 • Tot 5 jaar all-in garantie
 • Op rekening betalen
 • Duurzame
   
  LED oplossingen

LED Armaturen

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Wat is een LED Armatuur?

Een armatuur wordt ook wel behuizing genoemd en is een draagconstructie met een lamphouder voor één of meerdere lichtbronnen. In bijna alle gevallen bevestig je een armatuur aan een wand of plafond. De hoofdfunctie van een armatuur is om de lichtbron te beschermen tegen vocht, stof en schokken. Ook zorgen armaturen ervoor voor dat het licht op een goede manier over een bepaalde ruimte wordt verdeeld. Dit is zowel voor conventionele verlichting als LED verlichting van toepassing. Bij LED verlichting spreken we van LED Armaturen.

Toepassingsgebieden van LED armaturen

LED armaturen zijn zeer breed inzetbaar. Voor elk plafond of wand bieden wij diverse geschikte producten van uitsluitend topkwaliteit. Zo hebben wij een breed assortiment van duurzame LED Panelen en LED Downlights. Deze armaturen worden veelal gebruikt in kantoren, scholen en winkels. Tevens heeft Budgetlight een groot scala aan LED inbouwspots die niet alleen geschikt zijn voor op de zaak, maar ook voor je eigen woning!

Waterdichte LED Armaturen

Sommige armaturen zijn enkel geschikt als binnenverlichting. Budgetlight heeft echter ook een ruim en divers aanbod in waterdichte LED armaturen die bestand zijn tegen alle weersinvloeden. De mate van waterdichtheid van een armatuur wordt aangeduid middels de IP waarde. Producten met een IP waarde van 65 hebben de hoogste waterdichtheid en zijn bovendien spatwaterdicht.

Populaire LED armaturen

Philips is al jarenlang een welbekend Nederlands merk op het gebied van hoogwaardige LED verlichting. Philips armaturen zijn erg betrouwbaar, energiezuinig en bezitten bovendien een lange levensduur. Daarnaast zijn Noxion armaturen op steeds meer plekken te zien. Dit is onder andere te danken aan de hoge efficiëntie, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de lange all-in garantie, die kan oplopen tot wel 7 jaar! Noxion is al enige tijd het snelstgroeiende lichtmerk van Europa en gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve LED armaturen.

Armaturen met of zonder lichtbron?

De meeste armaturen bevatten geen lichtbron. Deze moet je er in veel gevallen nog los bij kopen. Bij enkele armaturen krijg je de lichtbron direct meegeleverd. Bekijk hiervoor de specificaties van ieder product. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste lichtbron bij je armatuur? Onze ervaren lichtspecialisten helpen je uiteraard graag bij je keuze.