Menu
Categorieën
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

LED panelen 60x60cm

Voor LED panelen 60x60cm van diverse A-merken zoals Noxion en Philips ben je bij Budgetlight aan het juiste adres! Een LED paneel van 60x60cm kan worden toegepast worden in meerdere situaties, zoals showrooms, ziekenhuizen, magazijnen, hallen, trappen en keukens. Voor scholen en kantoren hebben wij een ruime keuze aan 60x60cm LED panelen met een speciale UGR<19 waarde. Wist je dat je tot wel 70% aan energiekosten kunt besparen met een LED paneel van 60x60cm? Het is de duurzame vervanger van conventionele TL armaturen met vier TL buizen van elk 18 Watt. Een vierkant LED paneel is zeer eenvoudig te installeren, heeft geen onderhoud nodig en ook nog eens goed voor het milieu. Kies voor LED! Daarnaast hebben wij diverse accessoires voor LED panelen van 60x60cm, zoals een pendelkit en opbouwrand. Op zoek naar dimbare LED panelen van 60x60cm? Ook daarin beschikt Budgetlight over een ruim aanbod. 
Filteren opCategorie
Econox panel
Huidige zoekresultaten
1-24 uit 599 Gevonden resultaten
Filter
Sorteren op

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.