Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Beschrijving LED Breedstraler Basic

De Budgetlight LED Breedstralers Basic bezitten de voordelen van LED technologie en is geproduceerd onder de hoge standaarden die Budgetlight altijd stelt bij hun producten. De LED Breedstralers of floodlights in deze categorie komen als vervangers van conventionele breedstralers met HPI of HQI gasontladingslampen van 48W, 80W en 120W. Door de Budgetlight LED breedstralers zul je gemiddeld 77% besparen op je energiekosten! Daarnaast gaan deze LED breedstralers gemiddeld 30.000 branduren mee, wat betekent dat je lang plezier zal hebben van het licht.

 

Toepassingsgebieden
Budgetlight LED floodlights of LED breedstralers zijn zeer geschikt voor het verlichten van grote buitengebieden zoals sportvelden of op gevels van gebouwen. Ze zijn dan ook veilig voor buitengebruik door hun hoge IP waarde (IP65 - water en stofdicht). De breedstralers zijn eenvoudig monteerbaar zowel op de grond als tegen de wand.

 

Variatie
Bij de Budgetlight breedstralers kun je kiezen tussen twee soorten verlichting. Zo zijn er Budgetlight LED breedstralers verkrijgbaar met asymmetrische verlichting, waar de lichtbundels naar een bepaald punt schijnen. Daarnaast zijn er ook Breedstralers met symmetrische verlichting waar een gelijke lichtbundel over een groot oppervlak wordt geschenen. Sommige Budgetlight Basic breedstralers komen ook met een bewegingssensor, die dus alleen aangaat bij detectie van beweging. Hierdoor kunnen de Budgetlight LED breedstralers nog efficiënter omgaan met energie.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar
Please wait, adding to cart...