Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Breedstraler G2 Zwart 30W 2550lm 120D - 830 | IP65 - Symmetrisch

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties

Beschrijving LED Breedstraler G2 Zwart 30W 2550lm 120D - 830 | IP65 - Symmetrisch

Geen kans voor stof en water

Omdat dit product in de categorie 'LED buitenverlichting' valt, is het natuurlijk logisch dat de behuizing bestand moet zijn tegen vocht en/of regen. Wel zijn er verschillen als het gaat om de zogeheten IP waarde. Vanaf IP44 is een armatuur namelijk spatwaterdicht en dus niet geschikt om volledig in de open buitenlucht te plaatsen. Dit is pas mogelijk bij een IP65 waarde = stof- en waterdicht. Hou hier rekening mee! Ook is het zinvol om de IK waarde van het armatuur te checken. Dit zegt iets over de mate van slagvastheid van het armatuur. Vanaf IK08 is een armatuur beschermd tegen vandalisme. De specificaties van dit armatuur zijn:

IP waarde: IP65 - Stof- en Waterdicht

IK waarde: IK07 - 2 Joule

Functionele of sfeervolle verlichting?

LED verlichting voor buiten kun je voor meerdere doeleinden gebruiken. Wanneer je een plek zo helder mogelijk wil verlichten, dan is er ook licht nodig dat deze kenmerken vertoont, zoals koel wit (4000K). Hierbij kun je qua toepassing denken aan het verlichten van buitenplaatsen, gevels, parkeerplaatsen, galerijen of portieken. Wil je een tuin, terras, binnenplaats of loungegedeelte extra sfeer geven? Dan zijn bijvoorbeeld LED wandlampen zeer geschikt, waarbij het licht zowel naar boven als beneden schijnt. Verder kun je tuinpaden een fraai aanzien geven met tuinpalen/bolderlampen. Qua kleurtemperatuur is 2700 of 3000 Kelvin geschikt. Wil je de lichtkleur kunnen aanpassen? Dat kan! Kies in dat geval voor armaturen met een CCT of RGB functie.

Kleurtemperatuur van dit armatuur: 3000K - Warm Wit

Aantal lumen: 2550

Gradenbundel van het licht: 120

Groener en duurzamer

Verduurzaming is tegenwoordig een term die steeds vaker wordt gebruikt. Het klimaat verandert en de gemiddelde temperaturen stijgen. Met de aanschaf van LED draag je een steentje bij aan een schonere wereld, omdat LED zuiniger en duurzamer is dan 'oude' en traditionele verlichting. Vanwege het lage vermogen van LED buitenverlichting hoeft er minder energie te worden verbruikt. Ook gaat LED veel langer mee! Bovendien maak je jouw tuin of buitenplaats hierdoor een stukje 'groener'. Dit armatuur verbruikt slechts 30 Watt en gaat ruim 25000 uur mee! 

Extra optie(s)

Wil je ongewenste gasten afschrikken met buitenverlichting die ineens aan springt en tegelijkertijd extra energie besparen? Ga dan voor een armatuur met een beweginssensor (en oriëntatielicht). Heb je meer baat bij een armatuur dat alleen gaat branden wanneer het donker wordt? Dan kun je LED buitenverlichting met een schemerschakelaar overwegen. Aan jou de keus!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 2 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.