Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Capsule G9 1.9W 200lm - 830 | Vervanger voor 20W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties

Beschrijving LED Capsule G9 1.9W 200lm - 830 | Vervanger voor 20W

Compact en krachtig

Deze Budgetlight LED Bolt G9 steeklamp is weliswaar klein van stuk, maar zorgt wel voor een krachtig en helder licht. Een G9 steeklamp is geschikt voor smalle armaturen en wordt vooral toegepast als accentverlichting.

Bespaar 90% aan energiekosten!

Je gaat er hoe dan ook aanzienlijk op vooruit met deze G9 LED verlichting van A-merk Budgetlight. Dat zit em vooral in het lage vermogen, want deze steeklamp verbruikt slechts 1.9 Watt. En dat is ruim 90% minder dan zijn conventionele tegenhanger; een G9 halogeenlamp van 20 Watt. Kom maar op met die lagere energiekosten!

Zuinige G9 LED steeklamp

Een G9 halogeenlamp zit na ongeveer 2000 branduren aan het eind van zijn levensduur. Bij dit Budgetlight G9 product is dat een heel ander verhaal, want met ruim 15.000 branduren heb je veel langer profijt van goede LED verlichting die je minder vaak hoeft te vervangen! De aanschafprijs heb je vanwege de langere levensduur en het lage energieverbruik (energielabel A+) bovendien al snel weer terugverdiend! Verder kun je rekenen op 2 jaar Budgetlight all-in garantie.

Ervaar een hoge lichtkwaliteit

Hoewel deze G9 LED lamp nog geen zes centimeter groot is. bezit het over een hoge lichtopbrengst van 200 lumen. De kans bestaat dat je een iets feller licht zult ervaren dat je voorheen met dezelfde G9 verlichting wellicht gewend was. Hou daar dus rekening mee. Ook belangrijk om te vermelden is dat het licht 300 graden rond schijnt!

3000K - Warm wit licht

Deze kleurtemperatuur staat vooral bekend om zijn uitnodigende karakter. LED verlichting van 3000K kom je daarom vaak tegen als accentverlichting of decoratieve applicatie in winkels, hotels of restaurants. Thuis is dit product geschikt in onder meer een vitrinekast of afzuigkap. In deze Bolt serie van Budgetlight kun je ook kiezen voor 2700 Kelvin (extra warm wit). Klik hier om alle producten in deze kleurtemperatuur te bekijken.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 6 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.