Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Downlight 12W 1200lm 120D - 830 | 170mm - Dali Dimbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties LED Downlight 12W 1200lm 120D - 830 | 170mm - Dali Dimbaar

Beschrijving LED Downlight 12W 1200lm 120D - 830 | 170mm - Dali Dimbaar

Kies voor LED en start met besparen

De Budgetlight LED Downlight Slim is een energiezuinige en duurzame LED vervanger voor conventionele CFL- en PLC- inbouwarmaturen van 2x18 Watt. Omdat dit armatuur zelf maar 12 Watt verbruikt en Energielabel A heeft kun je tot wel 70% besparen op je maandelijkse energiekosten. Ook ben je ondanks dat lagere wattage verzekerd van dezelfde lichtopbrengst. Ook zijn onderhouds- en vervangingskosten verleden tijd. Een mooie gelegenheid om de overstap te maken naar LED verlichting van Budgetlight! 

Op diverse plekken toepasbaar

Je ziet deze witte Budgetlight LED Downlight Slim onder andere op scholen en kantoren. Ook is dit veelzijdige inbouwarmatuur dankzij zijn vrijwel stofdichte (IP20) aluminium behuizing perfect geschikt voor traphallen, ziekenhuizen, hotels en winkels. Vanwege zijn slanke design en zaagmaat (160mm) zijn ze ideaal om in systeem-, stukwerk- en gipsplafonds met een wat smallere inbouwhoogte te plaatsen.

Warm wit en breed licht

Deze ultradunne inbouw Downlight geeft een warm wit licht af. Dat wordt uitgedrukt in Kelvin, wat staat voor de kleurtemperatuur. In dit geval is dat 3000 Kelvin. Verder is deze Budgetlight LED Downlight Slim uitgerust met een gradenbundel van 120˚. Dat geeft een brede stralingshoek, waardoor een groot oppervlak verlicht kan worden. 

DALI Dimbaar

DALI betreft een internationale standaard van communicatie tussen lichtregelaars en lichtbronnen. Hiermee kun je het hele verlichtingssysteem bedienen. Het voordeel van dimmen met een DALI systeem is dat het erg efficiënt is. Ook kun je individuele lichtbronnen in een groter systeem eenvoudig controleren en instellen naar de gewenste kleur of smaak.

Makkelijk te installeren 

Dankzij een stevige klemveer zet je dit inbouwarmatuur eenvoudig vast in het plafond. Let er voordat je begint met installeren op dat de zaagmaat klopt. Vervolgens kun je deze Budgetlight Downlight direct aansluiten op het stroomnetwerk (220-240V). Een driver krijg je van ons meegeleverd. Dit armatuur is ontworpen met de meest innovatieve LED technologie, is geheel flikkervrij en heeft een lumen/Watt verhouding van 100.

Bij Budgetlight zit je goed! 

Deze Budgetlight Downlight gaat tot wel 50.000 branduren mee. Bij gemiddeld 8 branduren per dag kun je er ruim 17 jaar van genieten! Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met het armatuur, dan lossen wij dit binnen no-time voor je op. Je krijgt bij de aanschaf immers 5 jaar all-in garantie. Heb je vragen of opmerkingen over deze LED Downlight Slim of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.